Στην Πίτα του Ηπειρώτη, ο ΦΟΠ και οι σύλλογοι Παγκρατίου, Προδρομίου, Καρβουναρίου, Γαρδικίου και Γλυκής

Στη ετήσια εκδήλωση «Η Πίτα του Ηπειρώτη 2014», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα συμμετέχει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς καθώς...

Στη ετήσια εκδήλωση «Η Πίτα του Ηπειρώτη 2014», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα συμμετέχει ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς καθώς και οι σύλλογοι Παγκρατίου, Προδρομίου, Καρβουναρίου, Γαρδικίου και Γλυκής.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η «Πίτα του Ηπειρώτη 2014» είναι αφιερωμένη στην ξενητιά και την μετανάστευση των Ηπειρωτών διαχρονικά, χθες  και σήμερα.

Συνολικά θα συμμετέχουν περισσότερα από 80 χορευτικά με δύο χιλιάδες και πλέον χορευτές από την Ήπειρο και με τη  επιπλέον συμμετοχή, είκοσι χορευτικών τμημάτων, από αποδήμους της Αττικής, προερχόμενους από την Μακεδονία και την Θράκη.

Το μεγαλύτερο αντάμωμα των αποδήμων Ηπειρωτών, διοργανώνεται όπως πάντα από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, την κορυφαία οργάνωση των αποδήμων Ηπειρωτών, με τις 650 και πλέον οργανώσεις που εκπροσωπούν 700.000 και πλέον Ηπειρώτες στο λεκανοπέδιο της Αττικής και 1.000.000 πανελλαδικά και εκτός Ηπείρου.


In this article

Join the Conversation