Εκπρόσωποι Σώρρα: Ο Δήμος Σουλίου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων

Κα Δήμαρχε Σουλίου, η μέθοδος του στρίβειν δια του “είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό”  και του “υπάρχουν πολλά ερωτήματα,”  που χρησιμοποίησαν κατά κόρον και άλλοι δήμαρχοι,...

Ακόμα όμως δεν είναι αργά για σας: έχετε όλες τις αναγκαίες πληροφορίες – αν επιθυμείτε θα σας συνδράμουμε από καρδιάς με όποια επιπλέον πληροφορία -, ενημερώστε άμεσα όλους τους δημοτικούς συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης και καλέστε τους να σας εξουσιοδοτήσουν για να αιτηθείτε την δέσμευση κεφαλαίων υπέρ των δημοτών σας.  Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του έναντι κατ’ αρχήν της απελευθέρωσης των Ελλήνων από τους δανειστές και της ανασυγκρότησης της χώρας και κατά δεύτερον της εδραίωσης της των Ελλήνων Παιδείας την οποία έχουν στερηθεί πολλές γενιές αναφορικά με τις αξίες και την αρετή.

Η πατρίδα μας τώρα έχει ανάγκη το κάθε τέκνο της. Κανένας μας λοιπόν δεν μπορεί να διστάζει ή να ολιγωρεί μπροστά στο κάλεσμα της μητέρας των μητέρων για Ελευθερία. Ο ηρωισμός των προγόνων μας που υπερασπίστηκαν και κράτησαν αδούλωτα τα ιερά χώματα της Ηπείρου και ειδικά του Σουλίου ανά τους αιώνες, δεν επιτρέπει να σταθεί κανένας μας κατώτερος των περιστάσεων.

Τώρα είναι η ώρα της μάχης δια την έλευσιν του Φωτός.

 

Χρήστος Τσάπος
Εκπαιδευτικός, Διδάκτωρ Πολ. Μηχ. – Αρχιτέκνων

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!