Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Δημοτική αρχή και το προσωπικό του Δήμου

Την Αγιοβασιλιάτικη πίτα για τη δημοτική αρχή και το προσωπικό, έκοψε ο Δήμος Σουλίου. Στη μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ”Καρκαμίσι”, παραβρέθηκε η Δήμαρχος κ. Μπραϊμη –...

Την Αγιοβασιλιάτικη πίτα για τη δημοτική αρχή και το προσωπικό, έκοψε ο Δήμος Σουλίου.

Στη μικρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ”Καρκαμίσι”, παραβρέθηκε η Δήμαρχος κ. Μπραϊμη – Μπότσh Σταυρούλα, εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως ο πατέρας Βελισσάριος, η Περιφεραική Σύμβουλος κ. Φίλη – Πασχάλη Αντιγόνη, οι Αντιδήμαρχοι κ. κ. Παππάς Παναγιώτης, Μπρέστας Δημήτριος, Φράγκος Θωμάς και Μούτσιος Χρήστος, οι επικεφαλής των παρατάξεων κ. κ. Παππάς Αθανάσιος και Μαρέτας Αριστείδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων, οι υπάλληλοι και το προσωπικό του Δήμου Σουλίου.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά, καλή και δημιουργική χρονιά. Το 2014 όχι μόνο να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες και προσδοκίες όλων, αλλά ας είναι το τελευταίο έτος που η χώρα και ο καθένας από εμάς ταλανίζεται από οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα. Με προσωπική και ομαδική εργασία και πνεύμα, η καθημερινότητα και τα προβλήματα στο Δήμο Σουλίου, μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά.

Ο Πατήρ Βελισσάριος, αφού ευλόγησε την πίτα, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. κ. ΤΙΤΟΥ, ευχήθηκε σε όλους προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Παραμυθιά, 3 Φεβρουαρίου 2014
ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥΛΙΟΥ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!