Πρωτοχρονιάτικη πίτα αλλα και νέο ΔΣ για την Ένωση Αποδήμων Σεβαστού

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων της Ένωσης Αποδήμων Σεβαστού Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου. Τα 5 πιεσόμετρα που...

Με μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων της Ένωσης Αποδήμων Σεβαστού Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου. Τα 5 πιεσόμετρα που ήταν προσφορά του Φαρμακείου Αθανασίου Αρσένη στον Πειραιά κέρδισαν οι: Κώστας Λέκκας, Μάριος Κάλλος, Τάκης Δημητριάδης, Βίκυ Βάννα και ο σύζυγος της Ευτυχίας Κάλλου Γιάννης. Τα δυο κιβώτια με Απορρυπαντικά-Καθαριστικά που ήταν προσφορά της ΕΥΡΗΚΑ ΕΛΛΑΣ ΑΕ κέρδισαν η Αρετή Ντούκα και η Αναστασία Κοτσίρα, ενώ το βιβλίο ΠΥΛΕΣ ΕΞΟΔΟΥ του Αλέξανδρου Νίκα κέρδισε η κόρη της Ευτυχίας Κάλλου Κατερίνα. Στη συνέχεια τα μέλη διασκέδασαν με παραδοσιακούς Ηπειρώτικους σκοπούς από την ΠΑΓΚΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ Αθηνών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, στη διάρκεια της οποίας εκλέχτηκαν και τα μέλη που θα πλαισιώσουν τα όργανα της Ένωσης για την επόμενη διετία. Ψήφισαν 76 ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Το νέο ΔΣ θα απαρτίζουν τα μέλη:
– Αλέκος Νίκας
– Χρήστου Αρσένης
– Αναστασίου Βασούλα
– Βάννας Αθανάσιος
– Ανδρέου Γιάννης

Την εξελεγκτική επιτροπή τα μέλη:
– Λέκκα Νίκη
– Αθανασίου Θράσος
– Νίκα Ελένη

Εκπρόσωποι στην ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ θα είναι τα μέλη:
– Νίκας Αλέκος
– Λέκκας Κώστας
– Αθανασίου Αρσένης   

Για το ΔΣ της Ένωσης Απόδημων Σεβαστού Θεσπρωτίας
Ο πρόεδρος
Αλέκος Νίκας

In this article

Join the Conversation