Και επίσημα υποψήφιος Περιφερειάρχης ο Αλέξανδρος Καχριμάνης

Με τη σημερινή κατάθεση της στρατηγικής της Περιφέρειας Ηπείρου για τη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, ανοίγει ένας νέος κύκλος για την αιρετή Περιφέρεια. Στα τρία πρώτα χρόνια, η...

Έχουμε αποδείξει στα τρία χρόνια της θητείας μας, ότι είμαστε μια παράταξη που κινείται και δρα με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια. Τους σεβόμαστε όλους, τιμούμε το θεσμικό ρόλο, καθενός εκάστου.   Δεν επιτρέψαμε όμως, ούτε και πρόκειται να γίνει στο μέλλον, εμπλοκή κομματικών παρατάξεων και σχηματισμών στη λειτουργία της Περιφέρειας.

Αυτή είναι στάση ζωής. Είναι απαρέγκλιτη αρχή μας.

Στη νέα πορεία, που ξεκινά από σήμερα,  στηριζόμαστε σε στελέχη που το 2010 οδήγησαν σε νικηφόρα πορεία την παράταξη της “Αξιοβίωτης Ανάπτυξης”. Απευθύνουμε όμως κάλεσμα συνεργασίας προς όλους ανεξαιρέτως του πολίτες της Ηπείρου, οι   οποίοι διαπνέονται από τις ίδιες αρχές και αντιλήψεις και έχουν την ίδια αγωνία για το μέλλον της πατρίδας μας, προκειμένου να συμπορευτούν μαζί μας, σε μια ευρεία παράταξη, με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά.

Άλλωστε τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και γι αυτά, θα  συνεχίσουμε να δίνουμε μάχη για την επίλυσή τους και την επομένη των εκλογών.

Ευχαριστώ

In this article

Join the Conversation