O Ερρίκος Μητσιώνης για τις Περιφερειακές Εκλογές

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ήπειρος TV1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και συντονιστής της Περιφερειακής Οργάνωσης Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ, Ερρίκος...

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ήπειρος TV1 βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και συντονιστής της Περιφερειακής Οργάνωσης Ηπείρου του ΠΑΣΟΚ, Ερρίκος Μητσιώνης.

Ο Ερρίκος Μητσιώνης αναφερόμενος στην κοινή υποψηφιότητα ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ για την Περιφέρεια Ηπείρου, χαρακτήρισε τον επικεφαλή των παρατάξεων «Ήπειρος Τόπος Να Ζεις» και «Ήπειρος των Οριζόντων», Γιώργο Ζάψα  ως το πρόσωπο που μπορεί να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και να δώσει την μάχη στο δεύτερο γύρο με πολλές αξιώσεις.

Η συνεργασία αυτή σύμφωνα με τον Ερρίκο Μητσιώνη αποτελεί θετικό γεγονός για τα Αυτοδιοικητικά δεδομένα της Ηπείρου και συνιστά υπέρβαση σε Δημοκρατική – προοδευτική κατεύθυνση για αλλαγή της σημερινής πολιτικής στην Περιφέρεια».

Δεν αρκεί η αναγνωσιμότητα του προσώπου, ανέφερε χαρακτηριστικά φέροντας για παράδειγμα την ήττα του Βαγγέλη Αργύρη στις προηγούμενες εκλογές. Όσον αφορά τις υποψηφιότητες των περιφερικών συμβούλων, αυτές θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες σε συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερικές Ενότητες.

“Θα πρέπει να λογοδοτήσουν όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν υποψήφιοι με τον συνδυασμό Αξιοβίωτη Ανάπτυξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη”, τόνισε ο Ερρίκος Μητσιώνης αναφερόμενος στον Περικλή Βασιλάκη που ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Πρέβεζα και στον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δημήτρη Φίλη.

 

In this article

Join the Conversation