ΒΙΝΤΕΟ: Με επιτυχία η ημερίδα στην Γλυκή για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά.

Η μεθοδικότητα, ο συνδυασμός παραγωγής μεταποίησης και πώλησης  καθώς και το επιχειρηματικό πλάνο, είναι τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία όποιου θέλει να ασχοληθεί με τα αρωματικά και...

Η μεθοδικότητα, ο συνδυασμός παραγωγής μεταποίησης και πώλησης  καθώς και το επιχειρηματικό πλάνο, είναι τα απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία όποιου θέλει να ασχοληθεί με τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Γλυκή από τον πολιτιστικό σύλλογο Γλυκής Ποταμιάς.

Στην 3ωρη ημερίδα, αναλύθηκαν διεξοδικά οι συνθήκες παραγωγής των αρωματικών φυτών και δόθηκαν συμβουλές για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προϊόντος, τόσο στην καλλιέργεια όσο και την μεταποίηση και την πώληση του.

Το παρόν την εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν: H Δήμαρχος Σταυρούλα Μπραΐμη, ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ Δημήτριος Σακαρέλης, ο Αντιπεριφεριάρχης Νικόλας Κάτσιος, η Περιφερειακή Σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη την πολύ σημαντική ημερίδα του πολιτιστικού συλλόγου Γλυκής Ποταμιάς.


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!