Δυναμικό παρόν αθλητών της Παραμυθιάς και της Ηγουμενίτσας στο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα

Γράφει ο Δημήτρης Λώλος Στον γρηγορότερο Ημιμαραθώνιο στην Ελλάδα  έδωσαν το παρόν ερασιτέχνες δρομείς από την Παραμυθιά (πολυπληθέστερη συμμετοχή ) και την Ηγουμενίτσα. Περισσότεροι από 1000 δρομείς από...

Γράφει ο Δημήτρης Λώλος

Στον γρηγορότερο Ημιμαραθώνιο στην Ελλάδα  έδωσαν το παρόν ερασιτέχνες δρομείς από την Παραμυθιά (πολυπληθέστερη συμμετοχή ) και την Ηγουμενίτσα. Περισσότεροι από 1000 δρομείς από όλη την Ελλάδα κατέφτασαν στα Τρίκαλα, όπου με αφετηρία τη Καλαμπάκα και με φόντο τα γραφικά Μετέωρα, τερμάτισαν στη κεντρική πλατεία των Τρικάλων κατακλύζοντας τη διαδρομή των 21,1 χιλιομέτρων. Σχετικό εμπόδιο για τους αθλητές στάθηκε ο καιρός, καθώς η πολύ ζέστη για την εποχή, 18 βαθμοί υπό σκιά, και πολύ περισσότεροι στη διαδρομή όπου ο ήλιος ήταν ‘φάτσα’ στους δρομείς, δυσκόλεψε αρκετά αυτούς. Όλα κύλησαν στην εντέλεια, με εξαίρεση κάποιο λάθος στη τοποθέτηση των πινακιδων με τα χλμ..

Ο αγώνας ξεκίνησε και γίνεται από το 2008, προς τιμή του Θανάση Σταμόπουλου, ακούραστου και πολυδραστήριου αθλητή και κοινωνικού αγωνιστή, πασίγνωστου σε όλη την Ελλάδα, ιδίως στη δρομική κοινότητα. Αναλυτικά αποτελέσματα www.stamhalfmarathon.org.

Οι Δρομείς που συμμετείχαν από την Παραμυθία και την Ηγουμενίτσα είναι οι Παρακάτω:
Αναστασόπουλος Μιχάλης, Γεωργίου Σάκης, Ντοκος Αθανάσιος, Φρατζελας Θεόδωρος, Γιαγκας Φώτης, Σακαρέλης  Άγγελος, Μπότσης Κώστας, Μπάσιος Δημήτριος, Μπόλοσης Δονάτος, Ντίνος Κώστας, Κουρούτης Σπυρίδων, Σιώχος Βασίλειος, Κάτσιος Νικόλαος, Γόγολος Αθανάσιος, Πάνου Δημήτριος, Βρυσης Ιωάννης , Μπάσιος Δημήτριος, Βενέτης Κωνσταντίνος, Λώλος Δημήτριος.

In this article

Join the Conversation