Νικόλας Κάτσιος, Αντιγόνη Φίλη και Δημήτρης Τάτσης, στην μάχη της Περιφέρειας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Νικόλας Κάτσιος, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα παιδείας Αντιγόνη Φίλη και ο νέος υποψηφιος στην Αυτοδιοίκηση Πολιτικός Μηχανικός Δημήτρης Τάτσης θα είναι οι Παραμυθιώτες...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Νικόλας Κάτσιος, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για θέματα παιδείας Αντιγόνη Φίλη και ο νέος υποψηφιος στην Αυτοδιοίκηση Πολιτικός Μηχανικός Δημήτρης Τάτσης θα είναι οι Παραμυθιώτες υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσπρωτίας με τον συνδυασμό «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη και με υποψηφιο Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας τον Θωμά Πιτούλη.

Βέβαια τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων, βγαίνουν με το σταγονόμετρο όπως συνηθίζει ο συνδυασμός «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη», ωστόσο οι υποψηφιότητες των 2 πρώτων ήταν αναμενόμενες τόσο από την δεδομένη αποτελεσματικότητα τους, στην παρούσα θητεία της Περιφερειακής Αρχής (όπου και τους τίμησαν με τις θέσεις αντιπεριφερειάρχη και εντεταλμένου αντίστοιχα) όσο και από τις δηλώσεις τους προηγούμενους μήνες. Η έκπληξη έρχεται από την υποψηφιότητα του επίσης νεαρού στην ηλικία και πολλά υποσχομενο Δημήτρη Τάτση, η υποψηφιότητα του οποίου κλείδωσε το πρωί της Δευτέρας.

Φυσικά υπάρχουν αρκετές μέρες μπροστά μας για να δούμε αν θα υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι από την Παραμυθιά για την περιφέρεια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τουλάχιστον άλλα 2 πρόσωπα ενδιαφέρονται για μια θέση, ωστόσο αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, αν συνυπολογίσουμε και την δεδομένη υποψηφιότητα του Δημήτριου Δημάκου που έχει καταγωγή από τον Δήμο Σουλίου αν και κατοικεί στον Δήμο Ηγουμενίτσας. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο υπάρχει και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Άλκης Λάμπρου.

 

In this article

Join the Conversation