Σάρωσε το ΚΑΡΑΤΕ. Τα πήρε όλα και έφυγε στο κύπελλο Νοτίου δυτικής Ελλαδος και Ιονιων νήσων

61 κύπελλα και μετάλλια, 25 Χρυσα 14 αργυρά και 22 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι 37 Ηπειρώτες αθλητές και αθλήτριες από το κύπελλο Νοτίου δυτικής Ελλαδος και Ιονιων νήσων...

61 κύπελλα και μετάλλια, 25 Χρυσα 14 αργυρά και 22 χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι 37 Ηπειρώτες αθλητές και αθλήτριες από το κύπελλο Νοτίου δυτικής Ελλαδος και Ιονιων νήσων που έγινε το Σάββατο 29 Μαρτίου στους Αγ. Θεοδωρους Κορινθιας με συμμετοχή 582 αθλητές και αθλήτριες παίρνοντας για 25 χρόνια την πρώτη θέση με μεγάλη διάφορα από τους 26 συλλόγους που συμμετείχαν.Οι παλιοί αθλητές και αθλήτριες όσο και τα πολλά νέα μικρά παιδιά έδειξαν ήθος ,παιδεια και αθλητικό αγωνιστικό πνεύμα.

Η νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών είναι έτοιμη για μεγάλες διακρίσεις συνεχίζοντας το έργο των παλιών αθλητών και των προπονητών τους κ.Γκορεζη Παναγιώτη και κυρ.Ραπτοπουλου Αγγελικης που κρατάνε τον αθλητισμό και το Καρατε σε πολύ υψηλό επίπεδο και  την Ηπειρο στους κορυφαίους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για 25 συνεχόμενα  χρόνια .συγχαρητηρια σε όλα τα παιδιά !

In this article

Join the Conversation