ΒΙΝΤΕΟ “Let’s do it paramythia”. Σε εξέλιξη η εθελοντική καμπάνια Let’s do it Greece

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγαλύτερη παγκόσμια εθελοντική δράση “Let’s do it” με τον Δήμο Σουλίου να συμμετέχει ενεργά και με 350 μαθητές της Παραμυθιάς από το Γυμνάσιο,...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγαλύτερη παγκόσμια εθελοντική δράση “Let’s do it” με τον Δήμο Σουλίου να συμμετέχει ενεργά και με 350 μαθητές της Παραμυθιάς από το Γυμνάσιο, Λύκειο και το σχολικό κέντρο Ξηρολόφου Παραμυθιάς, να καθαρίζουν  το άλσος του Αγίου Γεωργίου τον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου το χώρο του κλειστού μπάσκετ ,την περιπατητική διαδρομή απο τον κόμβο μέχρι και το δασάκι στο Καρυώτι και παράλληλα να φυτεύουν δέντρα και φυτά.

Ταυτόχρονα 100 μαθητές συμμετείχαν στον σχεδιασμό του γκράφιτι ”Let’s do it paramythia” στην πλατεία του κλειστού γυμναστηρίου.

Η δράση κορυφώνεται την Κυριακή με συλλόγους και φορείς να γίνονται μια παρέα και να καθαρίζουν την Παραμυθιά αλλα και ολόκληρο τον Δήμο από τα Παρακαλάμια χωριά μέχρι και τον Αχέροντα.

Δείτε στο βίντεο της οργανωτικής επιτροπής. χαρακτηριστικά πλάνα από τον σχεδιασμό του γκράφιτι ”Let’s do it paramythia”


In this article

Join the Conversation