BINTEO: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Παραμυθιά οι δράσεις για το Let’s Do It Greece 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η παγκόσμια δράση εθελοντικού καθαρισμού, Let’s Do It. Εκατοντάδες μαθητές της Παραμυθιάς, σύλλογοι και φορείς, συμμετείχαν από τα μέσα της εβδομάδος...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η παγκόσμια δράση εθελοντικού καθαρισμού, Let’s Do It. Εκατοντάδες μαθητές της Παραμυθιάς, σύλλογοι και φορείς, συμμετείχαν από τα μέσα της εβδομάδος σε δράσεις καθαρισμού και καλλωπισμού, τόσο στην Παραμυθιά όσο και σε 14 κοινότητες.

Στην Παραμυθιά, μαθητές του Λυκείου του Γυμνασίου, του ΕΠΑΛ του ΕΕΕΕΚ και του Δημοτικού Σχολείου, ζωγράφισαν γκράφιτι με το λογότυπο του let’s do it στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, έβαψαν με χαρούμενα χρώματα τις σκάλες που ενώνουν την οδό Κ. Καραμανλή με τον Περιφερειακό Αγίου Δονάτου, καθάρισαν της πλατείες Δημαρχείου, Βούλγαρη και Μιχαήλ Παραμυθιώτη, φύτεψαν λουλούδια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και καθάρισαν το άλσος του Αγίου Γεωργίου.

Δράσεις καθαρισμού και καλλωπισμού πραγματοποιήθηκαν και στις κοινότητες Νεράιδα, Κρυσταλοπηγη, Ελευθεροχωρι, Παγκράτι, Αμπελιά, Ραχούλι, Ξηρόλοφο, Καρυώτι, Βελλιανη, Προδρομι, Ζερβοχωρι, Αγορά, Γαρδίκι και Γλυκή, από τους πολιτιστικούς συλλόγους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικές εικόνες:


In this article

Join the Conversation