Αποστρατεύτηκε ο Γιώργος Λελοβίτης. Σε αναμονή για τον Σπύρο Μαρτίνη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και μέχρι στιγμής έχουν περάσει οι φάκελοι των Υποστρατήγων και των Ταξίαρχων, από τις οποίες προέκυψε η αποστράτευση του...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και μέχρι στιγμής έχουν περάσει οι φάκελοι των Υποστρατήγων και των Ταξίαρχων, από τις οποίες προέκυψε η αποστράτευση του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας Γεώργιου Λελοβίτη και η προαγωγή στον βαθμό του Υποστράτηγου του Αστυνομικού Διευθυντής Ηπείρου Κώστα Τρομπούκη.

Ο Γεώργιος Λελοβίτης, του οποίου την σταδιοδρομία το Ανώτατο Συμβούλιο έκρινε ως ευδοκίμως τερματίσαντα, βρέθηκε στην θέση του Α.Δ. Θεσπρωτίας τον Ιούλιο του 2012 και επί των ημερών του, ο Νομός Θεσπρωτίας βρέθηκε στην πρώτη θέση πανελληνίως στις κατασχέσεις ναρκωτικών και στις συλλήψεις έμπορων.

Αναμένονται οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών, στους οποίους εντάσσεται και ο Παραμυθιώτης Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας Σπύρος Μαρτίνης αν και όπως όλα δείχνουν θα προαχθεί σε ταξίαρχο. Και ο Σπύρος Μαρτίνης βρέθηκε στην Διεύθυνση της Αστυνομίας Κέρκυρας τον Ιούλιο του 2012 και τα 2 χρόνια που ακολούθησαν πραγματοποιήθηκε μια ολική αναμόρφωση της Α.Δ Κέρκυρας με επιδόσεις στις εξαρθρώσεις υποθέσεων εγκληματικών ομάδων, εμπόρων ναρκωτικών και λαθρομετανάστευσης που μνημονευτήκαν κατά καιρούς από όλους.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!