Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Σπύρος Μαρτίνης

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και των Αντιστρατήγων του Σώματος Σπυρίδωνα Παπασπύρου και Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Ο Σπύρος Μαρτίνης κρίθηκε προακτέος στο βαθμό του Ταξιάρχου, αφού αναγνωρίστηκε η αποτελεσματικότητα του από το Ανώτατο Συμβούλιο και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στην Κοινωνία.

Ο Παραμυθιώτης αξιωματικος βρέθηκε στην Διεύθυνση της Αστυνομίας Κέρκυρας τον Ιούλιο του 2012 και τα 2 χρόνια που ακολούθησαν πραγματοποιήθηκε μια ολική αναμόρφωση της Α.Δ Κέρκυρας με επιδόσεις στις εξαρθρώσεις υποθέσεων εγκληματικών ομάδων, εμπόρων ναρκωτικών και λαθρομετανάστευσης που μνημονευτήκαν κατά καιρούς από όλους.

In this article

Join the Conversation