Σούλι Παραμυθιάς: Ευχαριστήρια και συγχαρητήρια επιστολή

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ συγχαίρει το γειτονικό και ομοιοδημοτικό σωματείο ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ για τη νίκη του και την ουσιαστική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας. Δίκαια...

Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η ενέργεια υπαγορεύτηκε μονομερώς από εξωθεσμικές πιέσεις και άλλες ανάγκες διαχείρισης που επιβλήθηκαν από πρόσωπα που συνηθίζουν να επιχειρούν να επιτυγχάνουν τους σκοπούς τους καταφεύγοντας σε μεθόδους παρασκηνιακής εκβίασης, ανεύθυνων διαδόσεων  και τρομοκρατίας της θεσπρωτικής διαιτησίας. Αν ισχύει όμως κάτι τέτοιο αποτελεί ηθικό στίγμα για όσους υπέκυψαν γιατί δεν αρκεί η αντικειμενικότητα να χαρακτηρίζει αυτούς που ασκούν τα αξιώματα και για όσους φιλοδοξούν να υπηρετήσουν κάθε μορφής θεσμικούς ρόλους στο παρόν και στο μέλλον γιατί η υποχωρητικότητα συνιστά αδυναμία και δειλία που αποτελούν έλλειμμα και όχι πλεονέκτημα σε κάθε περίπτωση.

Συνέπεσε δε η πράξη αυτή της προσφυγής σε μεταγραφή διαιτητών άλλου συνδέσμου με την μεγάλη Τετάρτη που κατά το Ευαγγέλιο ο σταυρωθείς Χριστός στο μυστικό δείπνο ένιψε τα πόδια όλων ανεξαιρέτως των μαθητών και όχι μόνο ορισμένων.

Τέλος ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον προπονητή μας και τους συνεργάτες του και όλο το έμψυχο ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδος μας για την φιλότιμη αγωνιστική προσπάθειά τους και για το ψυχικό τους φρόνημα που επέδειξαν καθ’ όλη την ποδοσφαιρική περίοδο ανεξάρτητα από το αν οι στόχοι μας δεν επετεύχθησαν στο ακέραιο και δηλώνουμε ότι εξακολουθούμε να τους εμπιστευόμαστε χωρίς να καταλογίζουμε ευθύνη σε κανέναν αναλαμβάνοντας και πάλι τις ευθύνες στο μέτρο που μας αναλογούν, θεωρώντας ότι από την φετινή μας ποδοσφαιρική προσπάθεια σε κάθε περίπτωση το ευεργετικό όφελος που προέκυψε και το οποίο αποτελεί αδιαμφισβήτητο ενεργητικό και το πρωτογενές ηθικό πλεόνασμα είναι η άριστη συνεργασία μας, η υπευθυνότητα και εμπιστοσύνη στις μεταξύ μας σχέσεις όλων των εμπλεκομένων στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια.

Πιστεύουμε ότι οι νίκες και οι ήττες, οι επιτυχίες και οι αποτυχίες, οι χαρές και οι λύπες, οι ευκολίες και οι δυσκολίες είναι αναπόσπαστο και διακιμαινόμενο φαινόμενο σε κάθε ζωή και στη δράση κάθε ζωντανού οργανισμού και έχουν αίτια και πάντα επώνυμους υπεύθυνους.

Ίσως ήγγικεν η ώρα γιατί ο βιολογικός κύκλος κάθε ασχολούμενου με τα κοινά έχει και τη δική του κατάληξη, να αποχαιρετίσουν κάποιοι από μας τους ρόλους και τις θέσεις που εθελοντικά επιλέξαμε και συνδεθήκαμε συναισθηματικά με αυτούς για πολλά χρόνια αποβιβαζόμενοι από το οχηματαγωγό και ρίχνοντας άγκυρα σε λιμάνια προσωπικής γαλήνης με την ελπίδα ότι νέα και άφθαρτα πρόσωπα θα συνεχίσουν το δικό μας έργο που θα κριθεί με ανανέωση, υπευθυνότητα και δημιουργικότητα και πάντοτε για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Καλή ανάσταση σε όλους τους συμπατριώτες μας.

Από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ

In this article

Join the Conversation