Βαγγέλης Κούρτης: Με ανιδιοτέλεια και ευθύτητα λόγων για την Παραμυθιά που θέλουμε

Αγαπητοί συμπολίτες Παραμυθιώτες, Σας γνωρίζω ότι ύστερα από ώριμη σκέψη και ενώ ήδη υπηρετώ το Δήμο Σουλίου από το αξίωμα του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές...

Αγαπητοί συμπολίτες Παραμυθιώτες,

Σας γνωρίζω ότι ύστερα από ώριμη σκέψη και ενώ ήδη υπηρετώ το Δήμο Σουλίου από το αξίωμα του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές έθεσα υποψηφιότητα στη δημοτική κοινότητα Παραμυθιάς, με το ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» για την ανάπτυξη με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Σακαρέλη.

Η συναντίληψη και η σύνθεση των απόψεων με το σύνολο του ψηφοδελτίου «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» καθώς και η ανυπαρξία εκτέλεσης έργου από την παρούσα δημοτική αρχή όπως και η ανάγκη εκλογής μιάς νέας, φερέγγυας, αξιόπιστης και αντάξιας της εμπιστοσύνης της τοπικής κοινωνίας, ήταν οι λόγοι που υπαγόρευσαν την ένταξή μου ως υποψήφιου μέλους της δημοτικής κοινότητας Παραμυθιάς του Δήμου Σουλίου στο ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ» για την ανάπτυξη.

Σας γνωρίζω ακόμη αγαπητοί μου συμπολίτες ότι σημαία μου στην προσπάθειά μου αυτή είναι η ανιδιοτέλεια, η ευθύτητα των λόγων και πράξεών μου χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον παρά μόνο η αγάπη για την πόλη μου. Αν πιστεύετε ότι αυτά είναι προτερήματα που πρέπει να έχει κάποιος που θέτει τον εαυτό του στην κρίση σας, τότε ζητώ τη στήριξή σας για να προσπαθήσουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο της πόλης μας.

Αγαπητοί συμπολίτες γνωριζόμαστε καλά και μας ενώνει το κοινό ενδιαφέρον και η αγωνία για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Στις προηγούμενες εκλογές με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε δημοτικό σύμβουλο του Δήμου μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις προσεχείς εκλογές στις 18-05-2014 στις οποίες και θέτω ξανά υποψηφιότητα διεκδικώντας την στήριξη και εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου που θα αποτελέσει δύναμη προσφοράς για τον τόπο που τόσο πολύ το έχει ανάγκη υπό τις σημερινές συνθήκες και με τη διαβεβαίωση ότι θα σταθώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς
O υποψήφιος για την δημοτική κοινότητα Παραμυθιάς
Βαγγέλης Κούρτης.

In this article

Join the Conversation