Αναγνώστης: Τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ

Κύριε Διευθυντά, Τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχασε τη δύναμή του γιατί εκείνοι που κυβερνούσαν έτρωγαν με δύο μασέλες, αυτά κατάφεραν τόσα χρόνια αντί να βοηθήσουν το κράτος, το...

Κύριε Διευθυντά,

Τώρα που το ΠΑΣΟΚ έχασε τη δύναμή του γιατί εκείνοι που κυβερνούσαν έτρωγαν με δύο μασέλες, αυτά κατάφεραν τόσα χρόνια αντί να βοηθήσουν το κράτος, το ρήμαξαν. Αυτή και η άλλη ομάδα Βατοπαιδίου και της Νέας Μεταρρύθμισης της χώρας.

Όταν το αμπάρι δεν είχε άλλο σιτάρι, σαν τα ποντίκια σκόρπησαν, εδώ και εκεί, για να βρουν αλλού τροφή. Είδαν ότι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ πως ανέτειλε καινούργιος ήλιος, έτρεξαν πρώτοι εκείνοι που κυβερνούσαν τη χώρα τόσο καιρό και άδειασαν τα ταμεία του κράτους, το αίμα του ελληνικού λαού και εμείς τα κορόιδα ψηφίζαμε τι; Τα λαμόγια από αρχή μέχρι το τελευταίο ιθύνοντα της χώρας. Τη ρήμαξαν και τώρα εφόσον διέλυσαν το σπίτι τους, τρέξανε να βρούνε άλλο στο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι μπροστά να αρπάξουν την χύτρα με τον τραχανά. Δεν μπορεί είναι μαθημένοι γι’ αυτό.

Αγαπητοί αναγνώστες όσα λαμόγια έφυγαν από τα κόμματά τους για καινούργιο φαγοπότι ο λαός να τους στείλει στο περιθώριο, εκεί τους αξίζει, διότι δεν είναι ιδεολόγοι και πιστοί στον όρκο που δώσανε, αλλά είναι καθαροί κερδοσκόποι, αποφάνθηκαν η Ελλάδα έχει γεμίσει από κομματόσκυλα που μόνο σκοπό έχουν το ατομικό συμφέρον.

Παράδειγμα, εδώ στον τόπο μου στην Παραμυθιά στο παρελθόν των παχέων αγελάδων γιατρός της οκάς από Μπερούτσια της Ιταλίας βγαλμένος επιστήμονας με τόνο, μιαν ημέρα συζητούσε με τους δημοσίους υπαλλήλους και τους λέει: πόσα χρήματα παίρνετε και οι τρεις σας; Αυτοί απάντησαν περίπου 5500 οι τρεις μαζί. Ο γιατρός απόρησε και τους λέγει: εμένα δεν με φτάνετε. Εγώ είμαι πιο ψηλά από εσάς και καμάρωνε. Αυτό είναι το κράτος της πλάκας, άλλοι πεινάνε με 300-500 ευρώ και άλλοι ζιούμπαγαν με τα δώρα και υπόλοιπες απολαβές 80-100 το χρόνο. Το βούλιαξαν το κράτος;

Διότι αυτή το κυβερνούσαν εις βάρος μας. Ήρθε η ώρα λοιπόν εμείς ο λαουτζίκος να ξυπνήσουμε και να τους στείλουμε στο περιθώριο. Από όποιο κόμμα και χρώμα ανήκουν, να απαλλαγούμε από τα αχόρταγα από αντικείμενα, κομματόσκυλα. Ίσως δούμε στο μέλλον κανένα Έλληνα με ελληνικό αίμα και δικαιοσύνη. Να περιμένουμε λοιπόν. Ενόψει εκλογών.

Με εκτίμηση
Μάρκου Γρηγόριος

In this article

Join the Conversation