O συνδυασμός “Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη” για τις επισκέψεις στις κοινότητες του Δήμου +ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΕνωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη Μετά την επίσκεψη του συνδυασμού  Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη, με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Σακαρέλη σε όλη την επικράτεια του...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη

Μετά την επίσκεψη του συνδυασμού  Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη, με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Σακαρέλη σε όλη την επικράτεια του Δήμου Σουλίου, είναι ανάγκη να ανταποδώσουμε την υποστήριξη σας με ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», πρωτίστως όμως με την δέσμευση ότι θα είμαστε σε κάθε χωριό του Δήμου μας σε κάθε ανάγκη όλων των Δημοτών και μετά τις εκλογές.

Ο συνδυασμός μας τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκε, δημόσιες υπηρεσίες της Παραμυθιάς, την Μητρόπολη, την Γλυκή, την Ποταμιά, την Καλλιθέα, την Σέλιανη, το Νεοχώρι, την Νεράιδα, το Ραχούλι, τον Ξηρόλοφο, το Καρβουνάρι, τον Μανδρότοπο, το Σκάνδαλο, την Αγορά, την Χόΐκα, το Γαρδίκι, το Παγκράτι, το Σεβαστό, την Αμπελιά, το Καρυώτι, την Βέλλιανη, το Προδρόμι, το Ζερβοχώρι, την Πετροβίτσα, το Πολύδροσο, τις Πέντε Εκκλησιές, την Πλακωτή, τα χωριά του Σουλίου, την Γκρίκα και την Ψάκα.

Η υποδοχή αλλά και η ενεργή συμμετοχή σας, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, αποτελεί κινητήριο δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Γιατί «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για το συμφέρον του τόπου μας και για να λύσουμε τα κοινά μας προβλήματα.

Απο τον συνδυασμό
Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη

Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου
Δημήτρης Σακαρέλης

In this article

Join the Conversation