Μήνυμα Δημήτριου Σακαρέλη

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, Τελειώνοντας την προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές της 18 Μαΐου 2014, θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη ανταπόκρισή...

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Τελειώνοντας την προεκλογική εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές της 18 Μαΐου 2014, θα ήθελα να σας απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα για αγκάλιασμα του ψηφοδελτίου μας.

Στη διάρκεια της προεκλογικής μας δραστηριότητας, ήρθαμε σε επικοινωνία με όλους τους δημότες και ετεροδημότες του Δήμου μας. Παρουσιάσαμε τις κατευθύνσεις του προγράμματός μας, ακούσαμε τις  προτάσεις και τις αγωνίες σας. Δουλέψαμε συλλογικά για να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Προβλήματα που δημιούργησε  η οικονομική κρίση, η μείωση των οικονομικών πόρων στην τοπική αυτοδιοίκηση, η μείωση της κοινωνικής πρόνοιας, η υποβάθμιση θεσμών και υποδομών.

Η αύξηση της ανεργίας, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους μας, η μείωση των εισοδημάτων, η φυγή των υπηρεσιών , το κλείσιμο των καταστημάτων, η συμπίεση της γεωργικής και κτηνοτροφικής δραστηριότητας, είναι μερικές από τις πληγές του Δήμου μας. Δεν έχουμε την αυταπάτη πως αντιμετωπίζονται εύκολα. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Χρειάζεται συμμετοχή των δημοτών και κριτικός έλεγχος στις λειτουργικές δραστηριότητες  της δημοτικής αρχής . Χρειάζεται διαφάνεια, συνέπεια και ήθος.

Η Ενωτική Κίνηση για την Ανάπτυξη, στηρίζεται στην συλλογικότητα. Διαθέτει στελέχη όλων των ηλικιών και όλων των επαγγελμάτων, που συνθέτουν την εμπειρία και την ανιδιοτέλεια με την θέληση για προσφορά.

Κρατήσαμε υψηλά το επίπεδο της αντιπαράθεσης, μακριά από μικρόψυχες προσπάθειες προσωπικής σπίλωσης και διχαστικές πρακτικές, επικεντρώνοντας την προσπάθειά μας στην προγραμματικές μας κατευθύνσεις.  Στον αγώνα για το μέλλον του τόπου μας, είμαστε απαραίτητοι όλοι.

Σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς

Δημήτρης Σακαρέλης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ενωτικής Κίνησης για την Ανάπτυξη

In this article

Join the Conversation