Μάθετε που ψηφίζετε στα 7 εκλογικά τμήματα της Παραμυθιάς

Σε 7 Εκλογικά τμήματα θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Παραμυθιά και στο πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πού ψηφίζετε 69ο Εκλογικό Τμήμα ΠαραμυθιάςΔημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς: Ψηφίζουν Άνδρες...

Σε 7 Εκλογικά τμήματα θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Παραμυθιά και στο πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πού ψηφίζετε

69ο Εκλογικό Τμήμα Παραμυθιάς
Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς: Ψηφίζουν Άνδρες και Γυναίκες από την εκλογέα Αγγουράκη Όλγα μέχρι και την εκλογέα Δημούλα Αθηνά.

70ο Εκλογικό Τμήμα Παραμυθιάς
Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς: Ψηφίζουν Άνδρες και Γυναίκες από την εκλογέα Διαμάντη Αικατερίνη μέχρι και την εκλογέα Κουτσοχρήστου Ευαγγελία.

71ο Εκλογικό Τμήμα Παραμυθιάς
Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς: Ψηφίζουν Άνδρες και Γυναίκες από την εκλογέα Κρόκου Στεφανία μέχρι και την εκλογέα Μπέλλου Φρειδερίκη.

72ο Εκλογικό Τμήμα Παραμυθιάς
Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς: Ψηφίζουν Άνδρες και Γυναίκες από την εκλογέα Μπέσση Άννα μέχρι και την εκλογέα Παππά Χρυσούλα και το προσωπικό του Α.Τ. Παραμυθιάς.

73ο Εκλογικό Τμήμα Παραμυθιάς
1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς: Ψηφίζουν Άνδρες και Γυναίκες από τον εκλογέα  Παππά Αλέξανδρο μέχρι και την εκλογέα Τάλλου Σταυρούλα καθώς και όλοι οι ετεροδημότες.

74ο Εκλογικό Τμήμα Παραμυθιάς
1ο Νηπιαγωγείο Παραμυθιάς: Ψηφίζουν Άνδρες και Γυναίκες από την εκλογέα Τάμπα Βασιλική μέχρι και την εκλογέα Ψευτόγκα Θεοδώρα.

78ο Εκλογικό Τμήμα Παραμυθιάς
Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς: Ψηφίζουν Άνδρες και Γυναίκες γραμμένοι στον κατάλογο της Τ.Κ. Ελαταριάς.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!