Διακοπή ρεύματος αύριο, σε κοινότητες της Παραμυθιάς

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθεί αύριο Παρασκευή σε αρκετές κοινότητες της Παραμυθιάς, λόγω απαραιτήτων εργασιών στα δίκτυα της ΔΕΗ. Οι διακοπές θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί σε...

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθεί αύριο Παρασκευή σε αρκετές κοινότητες της Παραμυθιάς, λόγω απαραιτήτων εργασιών στα δίκτυα της ΔΕΗ.

Οι διακοπές θα ξεκινήσουν στις 9:00 το πρωί σε Προδρόμι, Άνω Προδρόμι, Καρυώτι, Άγιο Γεώργιο, Χρυσαυγή, Ζερβοχώρι, Καμίνι, Ασφάκα και αναμένεται να κρατήσουν επί 1,5 ώρα. Στις 1:00 το μεσημέρι διακοπή αναμένεται και στο Γαρδίκι (περιοχή προς Σκόζα) και θα διαρκέσει μέχρι στις 2:15.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγω αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνεχεία ρεύμα.

Έτσι για λογούς ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η αλλά στοιχειά του δικτυού ακόμα κι αν βρίσκονται στο έδαφος γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.


In this article

Join the Conversation