Ευχαριστήριο Δημήτριου Δημητρίου

Θα ήθελα, από καρδιάς, να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη και εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και με την ψήφο...

Θα ήθελα, από καρδιάς, να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη και εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό μου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και με την ψήφο τους με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σουλίου.

Ευελπιστώ με ειλικρίνεια, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και με αίσθημα ευθύνης να ανταποκριθώ στα μελλοντικά μου καθήκοντα και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και των προσδοκιών σας.

Ευχαριστώ τη δήμαρχο Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, συμπεριλαμβάνοντάς με στο ψηφοδέλτιό της μεταξύ άξιων συνυποψήφιων.

Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τη σύζυγό μου, η στήριξη της οποίας ήταν σημαντική και πολύτιμη για μένα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και τους εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν.

Με εκτίμηση
Δημητρίου Ε. Δημήτριος


In this article

Join the Conversation