2 γιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ στην Θεσπρωτία

2 γιατροί (1 παιδίατρος και 1 καρδιολόγος),  είναι πλέον συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ στην Θεσπρωτία, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα ο οποίος με...

2 γιατροί (1 παιδίατρος και 1 καρδιολόγος),  είναι πλέον συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ στην Θεσπρωτία, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Υφυπουργό Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα ο οποίος με δελτίο τύπου, ενημερωσε πως ολοκληρώθηκε η διαδικασία των αιτήσεων για την ένταξη στο δίκτυο συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ από τους ιατρούς που επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ).

Ειδικότερα στην Ήπειρο υπέβαλλαν αίτηση και είναι πλέον συμβεβλημένοι, 27 ιατροί και συγκεκριμένα, 15 στα Ιωάννινα (3 ορθοπεδικοί, 2 οφθαλμίατροι, 1 καρδιολόγος, 5 παθολόγοι, 1 νευρολόγος, 1 μαιευτήρας – γυναικολόγος και 2 ψυχίατροι), 2 στη Θεσπρωτία (1 παιδίατρος, 1 καρδιολόγος), 6 στην Άρτα (1 παθολόγος, 2 καρδιολόγοι, 2 μαιευτήρες – γυναικολόγοι και 1 ωτορινολαρυγγολόγος) και 4 στην Πρέβεζα (1 πνευμονολόγος, 2 παθολόγοι και 1 οφθαλμίατρος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους 3.000 ιατρούς, οι 1.528 ιατροί υπέβαλλαν αίτηση για να συμβληθούν με τον Οργανισμό. Οι ιατροί αυτοί έχουν πλέον την δυνατότητα 200 επισκέψεων τον μήνα και αποζημίωση 10 ευρώ την επίσκεψη. Έτσι, το δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ προσεγγίζει πλέον τους 6.500 ιατρούς. Σε συνδυασμό, με τους ιατρούς του Π.Ε.Δ.Υ., που ανέρχονται στις 2.500, διασφαλίζεται πλήρως η πρόσβαση των ασφαλισμένων σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!