Εκπαιδευτικό καλοκαίρι με μαθήματα κολύμβησης και εκπαιδευτικές αθλητικές δράσεις.

Ο Δήμος Σουλίου και η Δημοτική Κοινότητας Παραμυθιάς, στα πλαίσια του προγράμματος «Καλοκαιρι και Παιδί», διοργανώνουν και φέτος το Εκπαιδευτικό Καλοκαιρι 2014. Θα πραγματοποιηθούν δράσεις Κωπηλασίας, Ραφτινγκ, Πεζοπορίας...

Ο Δήμος Σουλίου και η Δημοτική Κοινότητας Παραμυθιάς, στα πλαίσια του προγράμματος «Καλοκαιρι και Παιδί», διοργανώνουν και φέτος το Εκπαιδευτικό Καλοκαιρι 2014. Θα πραγματοποιηθούν δράσεις Κωπηλασίας, Ραφτινγκ, Πεζοπορίας και διάφορες Εκπαιδευτικές Εκδρομές. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ ανά παιδί και εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο γραφείο της Δημάρχου στην Παραμυθιά μέχρι 13 Ιουνίου και στο πρώην Δημαρχείο Αχέροντα μέχρι 20 Ιουνίου. Πληροφορίες: Όλγα Τζαμουράνη 6974762116.

Παράλληλα, ο Δήμος Σουλίου, ο Σύλλογος κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς, το κληροδότημα Ρίγγα και η Δημοτική Ενότητα Παραμυθιάς, διοργανώνουν καθημερινά μαθήματα κολύμβησης για ηλικίες από 5 έως 12 ετών από τις 30 Ιουλίου, στις πισίνες Παγκρατίου με καθημερινά τμήματα. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ να παιδί ενώ αξίζει να σημειωθεί πως θα παρέχεται ασφάλιση σε όλα τα παιδιά.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!