Συνελήφθη στο Πετούσι Παραμυθιάς, ο δεύτερος δράστης της ληστείας στα ΕΛΤΑ +ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, στο Πετούσι Παραμυθιάς ο δεύτερος δράστης της ληστείας στα ΕΛΤΑ Καναλακίου, για τον οποίο είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την ΕΛΑΣ τα τελευταία...

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, στο Πετούσι Παραμυθιάς ο δεύτερος δράστης της ληστείας στα ΕΛΤΑ Καναλακίου, για τον οποίο είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση από την ΕΛΑΣ τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο δράστης Αλβανικής καταγωγής, είχε βρει καταφύγιο σε δασώδη σημείο της κοινότητας και λίγο μετά της 4:00 βγήκε από το κρησφύγετο σε αναζήτηση τροφής, με τις αστυνομικές δύναμης που είχαν αποκλίσει την περιοχή να καταφέρνουν να το συλλάβουν.

Ο δράστης έχει πλούσιο παρελθών καθώς βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών για ληστείες, ενώ το Απρίλιο του 2014, είχε παραβιάσει την άδεια που του είχε δοθεί.

Ο δράστης έχει οδηγηθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα της ΕΛΑΣ επικεντρώνεται στην σύλληψη των άλλων 2 συνεργών του, που διαφεύγουν της σύλληψης και για τους οποίους υπάρχει η βεβαιότητα πως παραμένουν στην Ήπειρο.

Δειτε το βιντεο της προσαγωγής απο το BHMAnews



In this article

Join the Conversation