Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές της Παραμυθιάς, λόγω του κινδύνου πυρκαγιών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 67610/2490/26-06-2014 απόφαση με την οποία απαγορεύεται η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων και μηχανημάτων ως και η κυκλοφορία πεζών κατά το...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας εξέδωσε την υπ’ αριθμ. 67610/2490/26-06-2014 απόφαση με την οποία απαγορεύεται η κυκλοφορία των πάσης φύσεως οχημάτων και μηχανημάτων ως και η κυκλοφορία πεζών κατά το διάστημα από υπογραφής  26-06-2014 μέχρι λήξης της αντιπυρικής περιόδου ήτοι 31-10-2014 από ώρας 21.00 έως 06.00 στους δασικούς και αγροτικούς δρόμους του Νομού, σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου, λόγω του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιών.

Στην Παραμυθιά η απαγορευση αφορά τις εξής περιοχές:
1. Άλσος Παραμυθιάς.
2. Άλσος περιοχής Αγίου Γεωργίου (πάνω από το γήπεδο)
3. Άλσος περιοχής Μανόπουλου (κάτω από το Κέντρο Υγείας, όπου υπάρχει η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής).
4. Άλση περιοχών, Τ.Κ. Ελαταριάς, Μίχλας, Βασιάνης .
5. Άλση περιοχών Τ.Κ. Αγίας Κυριακής & Πετουσίου.
6. Δάσος θέση “Μπιστερέ“ Τ.Κ. Αυλοτόπου – δασικές εκτάσεις όρος Γκορίλα & Τ.Κ. Φροσύνης.

Της απαγόρευσης εξαιρούνται τα μηχανήματα και οχήματα των Υπηρεσιών, των Δήμων, τα οχήματα παροχής βοήθειας, όπως επίσης και οι υπάλληλοι των Υπηρεσιών και των Δήμων, όταν εκτελούν υπηρεσία. Την εφαρμογή της παρούσης αναθέτουμε στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές, στις Δασικές και Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των Δήμων των περιοχών και στις Υπηρεσίες της Αγροφυλακής. Η παρούσα, με μέριμνα των κ.κ. Δημάρχων να αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων των Δήμων, Τ.Κ. Διαμερισμάτων για να λάβουν γνώση οι κάτοικοι των περιοχών και όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

In this article

Join the Conversation