Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε αρκετές κοινοτητες της Παραμυθιάς

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3/7 σε ΝΕΡΑΙΔΑ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΠΕΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΠΛΑΚΩΤΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΒΑΡΙΤΣΑ, ΠΕΤΡΟΒΙΤΣΑ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΛΟΦΟΣ, και ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ, από τις  09:00 μέχρι ...

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3/7 σε ΝΕΡΑΙΔΑ, ΝΕΟΧΩΡΙ, ΠΕΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΠΛΑΚΩΤΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΒΑΡΙΤΣΑ, ΠΕΤΡΟΒΙΤΣΑ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΛΟΦΟΣ, και ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΟΝΑΤΟΣ, από τις  09:00 μέχρι  11:00. Στην σχετική ανακοίνωση της η ΔΕΗ αναφέρει:

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!