Γενική συνέλευση αύριο στον ΤΟΕΒ, υπό τον κίνδυνο της μη άρδευσης λόγω υπέρογκου χρέους της ΔΕΗ που ξεπερνά το 1.5 εκ. ευρώ.

Με τον φόβο της μη άρδευσης των αγροτεμαχίων, λόγω του υπέρογκο χρέος προς την ΔΕΗ που σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ξεπερνά το 1.5 εκ. ευρώ, πραγματοποιείται αύριο...

Με τον φόβο της μη άρδευσης των αγροτεμαχίων, λόγω του υπέρογκο χρέος προς την ΔΕΗ που σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ξεπερνά το 1.5 εκ. ευρώ, πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή στις 10:00, η γενική συνέλευση του ΤΟΕΒ Παραμυθιάς.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:
Θέμα 1: Έγκριση απολογισμού 2017
Θέμα 2: Έγκριση προϋπολογισμού 2018

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά καιρούς και με παραβάσεις βουλευτών του νομού, οι πρόεδροι των τοπικών ΤΟΕΒ, έχουν βρεθεί στα υπουργεία και στην διεύθυνση της ΔΕΗ με σκοπό την ρύθμιση των χρεών, ωστόσο οι ρυθμίσεις δεν έχουν ακολουθηθεί λόγω της αδυναμίας στην πιστοληπτική ικανότητα του ΤΟΕΒ άλλα και της μη πληρωμής των υποχρεώσεων των παραγωγών.

Έτσι βρισκόμαστε σε έναν φαύλο κύκλο με την μόνη λύση που υπάρχει να είναι η υλοποίηση της μελέτης που έχει εκπονηθεί για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στα αντλιοστάσια.

Οι νέοι καλλιεργητές βρίσκονται σε αγωνιά για την έκβαση της υπόθεσης και η αβεβαιότητα αυτή τους έχει αναγκάσει να προχωρούν σε περιορισμένη καλλιέργεια, αναμένοντας να δουν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Όποτε η παρουσία όλων των παραγωγών στην αυριανή γενική συνέλευση κρίνεται απαρατήρητη.

In this article

Join the Conversation