Αφεντικό…

Πιο εύκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 2-1, η Παραμυθιά επικράτησε στο... εξάποντο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Αχέρων και πήρε έτσι βαθιά ανάσα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε καλή μέρα και ήταν συνολικά ανώτεροι, φτάνοντας απόλυτα δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Κομβικό για το παιχνίδι ήταν το τρίλεπτο 22΄με 25΄.

Οι κυανόλευκοι είχαν ευκαιρία για να ανοίξουν πρώτοι το σκορ με τον Ελέζι να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τη μπαλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Βλάχου.

Τρία λεπτά μετά ο Τσουμάνης με ωραίο τελείωμα μετά την έξυπνη σέντρα του Νάσιου έδωσε το πολύ σημαντικό προβάδισμα στους Παραμυθιώτες.

Η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη όχι μόνο δε γνώρισε κάποια απειλή για τα καρέ της στη συνέχεια αλλά είχε και τις πιο ουσιαστικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Σε μία από αυτές, στο 65΄, ο Ντόκος με όμορφη προσπάθεια και άψογο σουτ, νίκησε τον Ραχιώτη για το 2-0.

Το Σούλι έχοντας αυτό το σημαντικό προβάδισμα να προστατεύσει, έκλεισε τους διαδρόμους στο τελευταίο 25λεπτο του ματς και δεν άφησε το σύλλογο του Καναλακίου να απειλήσει. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1, με πλασέ του Κούση στο 93΄.

Σούλι Παραμυθιάς: Βλάχος, Μπέλλος, Μπουκουβάλας, Διαμάντης, Γεωργάκης, Κύργιος (17΄Μαλλάτος), Νάσιος, Βασ.Μώκος, Τσουμάνης, Ντόκος (79΄Νούγιας), Παρχαρίδης (70΄Κωστάκης).

ΠΑΣ Αχέρων: Ραχιώτης, Ζδράβος, Χρηστογιάννης (61΄Αναστασίου), Φράγκος, Πάνος, Νόνας, Νικολάου (81΄Τσαγκαλίδης), Ελέζι (65΄Κούσης), Γούλας, Λουκούμης (74΄Τζίμας), Μιχάλης

Απο το theball.gr

In this article

Join the Conversation