Στην Αθήνα ο Γιαννης Καραγιάννης, για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών

"Σήμερα δεν είναι μέρα για προεκλογική ομιλία. Δεν είναι μέρα για ψηφοθηρία. Είναι μέρα που ανταμώνουμε, θυμόμαστε αναπολούμε και συγκινούμαστε."

Στην Αθήνα και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, στο περιθώριο της εκδήλωσης συνομίλησε με το ΔΣ και με μέλη της Πολιτιστικής Ένωσης, για θέματα που άπτονται τόσο των αποδήμων συμπατριωτών μας όσο και για θέματα της καθημερινότητας και της ανάπτυξης του Δήμου Σουλίου.

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας, Γεώργιος Ζαρανίκας, ζήτησε μεταξύ άλλων την ενεργή συμμετοχή στον σύλλογο των νέων αποδήμων, καθώς όπως σημείωσε, είναι ευχής έργο το ότι η Παραμυθια διαθέτει καλή και μορφωμένη νεολαία. “Ο σύλλογος είναι μια μικρή Παραμυθιά και θέλουμε τους νέους κοντά μας” ανέφερε ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης , ο οποίος ζήτησε από τους υποψήφιους Δημάρχους του Δήμου μας, να σκεφτούν όπως και τα μέλη του συλλόγου, πως ήταν η Παραμυθιά, πως είναι σήμερα και πως πρέπει να σχεδιαστεί το μέλλον της.

Στον χαιρετισμό άλλα και στις δηλώσεις που ακολούθησαν,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιαννης Καραγιάννης, τόνισε μεταξύ άλλων:

“Η Πολιτιστική Ένωση Παραμυθιωτών Αθήνας, επί σειρά δεκαετιών, είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους του αποδήμου Παραμυθιώτη.  Κρατά άρρηκτες τις σχέσεις των αποδήμων με την γενέτειρά τους και αυτό όσο απλό και αν ακούγεται, είναι πολύ σημαντικό καθώς τις απρόσωπες μέρες που διανύουμε, η σύνδεση των συμπατριωτών μας τόσο μεταξύ τους όσο και με την ιστορική μας πόλη, φαντάζει ως αγαθό που πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού.

Σήμερα δεν είναι μέρα για προεκλογική ομιλία. Δεν είναι μέρα για ψηφοθηρία. Είναι μέρα που ανταμώνουμε, θυμόμαστε, αναπολούμε και συγκινούμαστε άλλα και σχεδιάζουμε το μέλλον μας με τις απόψεις των αποδήμων μας.

Κρατάμε τα λόγια καρδιάς που αναφέρθηκαν από τον πρόεδρο της Πολιτιστικής Ένωσης Παραμυθιωτών Αθήνας και που μας άγγιξαν όλους στην ψυχή μας. Και για όλα όσα προσφέρετε στους συμπατριώτες μας αγαπητέ κ. Ζαρανίκα και αγαπητό ΔΣ, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε να έχετε την δύναμη να το συνεχίσετε.”

Από το γραφείο τύπου.

 

 

In this article

Join the Conversation