Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο εκπαιδευτικός Φώτης Δημητρίου

Δελτίο Τύπου

Την προσχώρηση του εκπαιδευτικού Φώτη Δημητρίου στον Συνδυασμό “ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας”, ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Φώτης Δημητρίου είναι Πτυχιούχος της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μετεκπαίδευση στο Μ.Δ.Δ.Ε.

Μεταξύ άλλων έχει υπηρετήσει ως Διευθυντής στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς και στο Δημοτικό Σχολείο Καρβουναρίου ενώ σήμερα είναι Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου.

Έχει εκλεγεί ως Αιρετός εκπρόσωπος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Θεσπρωτίας, έχει θητεύσει ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας ενώ εκλέγεται επί σειρά ετών αντιπρόσωπος σε συνέδρια της ΑΔΕΔΥ και της ΔΟΕ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Φώτη Δημητρίου στην ομάδα μας. Ο Φώτης με μεγάλη προϋπηρεσία στην εκπαιδευτική κοινότητα, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο στις σχολικές επιτροπές της νέας Δημοτικής Αρχής όσο και σε θέματα καθημερινότητας του Δήμου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

 

In this article

Join the Conversation