Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη η φοροτεχνικός Βασιλική Διαμάντη

Δελτίο τύπου

Την προσχώρηση της φοροτεχνικού και στελέχους της τουριστική αγοράς Βασιλικής Διαμάντη στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης..

Η Βασιλική Διαμάντη εχει μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην σχολή οικονομικών και διοικητικών επιστημών με κατεύθυνση την λογιστική – ελεγκτική και χρηματοοικονομική, με 2 υποτροφίες και βραβευμένη από το ίδρυμα κρατικών υποτροφιών.

Από το 2015 είναι ελεύθερος επαγγελματίας με φοροτεχνικό γραφείο και καλή γνωστής του τουριστικού προϊόντος ως ιδιοκτήτρια τουριστικών καταλυμάτων στην Γλυκή.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Βασιλική Διαμάντη στην ομάδα μας. Η Βασιλική ως τεχνοκράτης της οικονομικής και της τουριστική αγοράς, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο στην οικονομική διαχείριση του δήμου όσο και στην ανάπτυξη της περιοχής μας μέσω της εξωστρέφειας του τουρισμού. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία».

In this article

Join the Conversation