Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη o προϊσταμένος του ΙΚΑ Χρήστος Αθανασίου

Δελτίο Τύπου

Την προσχώρηση του προέδρου της Τ.Κ Ελαταριάς και προϊστάμενου του ΙΚΑ Ηγουμενιτσας Χρήστου Αθανασίου στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Χρήστος Αθανασίου εχει θητεια16 ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση (8 χρονια ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παραποτάμου εκ των οποίων τα 4 θήτευσε ως αντιδήμαρχος και 8 χρόνια ως πρόεδρος της Τ.Κ Ελαταριάς Σουλίου). Μεταξύ άλλων έχει εκλεγεί στο σύλλογο εργαζομένων ΙΚΑ Ηπείρου Λευκάδας στο οποίο μάλιστα υπηρετεί ως μέλος του Δ.Σ., ενώ έχει εκπροσωπήσει τους συνάδελφους του στην ομοσπονδία εργαζομένων ΠΟΕ ΙΚΑ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Χρήστο Αθανασίου στην ομάδα μας. Ο Χρηστος με πολυετή πείρα στην αυτοδιοίκηση, ως πρόεδρος Τ.Κ, Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος άλλα και μέλος πλήθους επιτρόπων, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο στην λειτουργία της νέας δημοτικής αρχής, όσο και σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και εργασιακών σχέσεων. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

In this article

Join the Conversation