Στον συνδυασμό ΔΗΜ.Ο.Σ του Γιάννη Καραγιάννη ο αντιδήμαρχος οικονομικών Παναγιώτης Παππάς

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010, όπου εκλέχτηκε σε σταυρούς ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος από όλες τις παρατάξεις

Την προσχώρηση του αντιδήμαρχου Οικονομικών του Δήμου Σουλίου Παναγιώτη Παππά στον Συνδυασμό «ΔΗΜ.Ο.Σ – Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας», ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης.

O Παναγιώτης Παππάς, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σερρών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010, όπου εκλέχτηκε σε σταυρούς ο πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος από όλες τις παρατάξεις. Μεταξύ άλλων έχει θητεύσει ως αντιδήμαρχος οικονομικών (επί 3 χρόνια), ως πρόεδρος της σχολική επιτροπής του Δήμου, ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Σουλίου. Από το 2011 ανήκει στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. ως ειδικός φρουρός, ενώ μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως προπονητής σε αθλητικά σωματεία και ως χοροδιδάσκαλος σε πολιτιστικούς συλλόγους. Τέλος είναι ενεργό μέλος του τοπικού εθελοντικού κινήματος.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Παππά στην ομάδα μας. Ο Παναγιώτης με πολυετή πείρα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην υλοποίηση των σχεδίων μας και των προγραμματικών θέσεων μας, τόσο σε θέματα λειτουργίας της νέας Δημοτικής Αρχής, όσο και σε θέματα καθημερινότητας, ανάπτυξης και πολιτισμού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

In this article

Join the Conversation