Επιμελητήριο | Απαιτείται λύση στις εξετάσεις υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτου

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι οφείλουν να προστατεύουν, ως κόρη οφθαλμού, την ομαλή λειτουργία της οικονομίας, χωρίς κενά εξαιτίας διοικητικών λαθών και αδυναμιών.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, με αφορμή τις διαμαρτυρίες των εκπαιδευτών οδηγών αυτοκινήτου, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες υποψήφιοι οδηγοί και οι επιχειρήσεις Εκπαιδευτών οδηγών, από την καθυστέρηση της Πολιτείας να δώσει λύση στα προβλήματα που προέκυψαν από την αδυναμία εφαρμογής του νέου νόμου εξετάσεων υποψηφίων οδηγών, εκφράζει την συμπαράστασή του στους εκπαιδευτές οδηγών αυτοκινήτου και στους υποψήφιους οδηγούς που ταλαιπωρούνται επί μήνες.

Κρίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν πολλοί συμπολίτες μας να είναι σε ομηρεία μη μπορώντας να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης, ούτε ένας κλάδος, όπως των εκπαιδευτών οδηγών αυτοκινήτου, μπορεί να καθηλώνεται σε επαγγελματική απραξία – ανεργία επί 7 μήνες επειδή οι υπεύθυνοι δεν αποφασίζουν να λύσουν άμεσα ένα πρόβλημα που αφορά έναν ολόκληρο κλάδο, απέστειλε σχετική επιστολή στον αρμόδιο Υπουργείο, προκρίνοντας τις λύσεις που επανειλημμένως έχει προτείνει ο κλάδος των εκπαιδευτών.

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι οφείλουν να προστατεύουν, ως κόρη οφθαλμού, την ομαλή λειτουργία της οικονομίας, χωρίς κενά εξαιτίας διοικητικών λαθών και αδυναμιών. Σήμερα, εξαιτίας αυτών των αδυναμιών, ο κλάδος δεν λειτουργεί επί μήνες και αυτό είναι σε βάρος της κοινωνίας, της οικονομίας και της ανάπτυξης.
Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ζητά να δοθεί επιτέλους λύση.

In this article

Join the Conversation