Στο Επιμελητήριο και τον Αλ. Πάσχο η Ανεξάρτητη Κινηση για την Παραμυθιά

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προοπτική μόνιμης συνεργασίας μεταξύ της επόμενης Δ.Κ Παραμυθιάς και του μεγαλύτερου οικονομικού φορέα της Θεσπρωτίας, με σκοπό την εμπορική και τουριστική εξωστρέφεια

Σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου ο συνδυασμός “Ανεξάρτητη Κίνηση για την Κοινότητα Παραμυθιάς” επισκεφτήκαμε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, όπου συνομιλήσαμε με τον Πρόεδρο κ. Αλέξανδρο Πάσχο και τον Διοικητικό Προϊστάμενο κ. Πέτρο Ζουμπούλη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προοπτική μόνιμης συνεργασίας μεταξύ της επόμενης Δ.Κ Παραμυθιάς και του μεγαλύτερου οικονομικού φορέα της Θεσπρωτίας, με σκοπό την εμπορική και τουριστική εξωστρέφεια.

Το Επιμελητήριο ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των επιχειρήσεων του τόπου μας και της Πολιτείας, θεωρούμε ότι είναι ο σύμμαχός μας προκειμένου να μπορέσουμε να ενισχύσουμε τον εμπορικό κόσμο της Παραμυθιάς και την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και τους επισκέπτες μας.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στην αξιοποίηση του ιστορικού εμπορικού κέντρου της Παραμυθιάς, την προσέλκυση επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του εναλλακτικού τουρισμού, αλλά και την προώθηση των τοπικών προϊόντων από τους παραγωγούς μας.

Η Παραμυθιά μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει εμπορικό κέντρο, για αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και τα προϊόντα της.

Γιατί… όλοι μαζί μπορούμε!

In this article

Join the Conversation