Ο Θεόδωρος Χόβολος στην ΕΡΤ Ιωαννίνων | Ηχητικό

.

Στην ΕΡΤ Ιωαννίνων και στην εκπομπή «Χωρίς Τίτλο» της Βάσως Γκόρου, βρέθηκε o υποψήφιος βουλευτής του ΜΛ-ΚΚΕ, Θεόδωρος Χόβολος

Ακούστε τι είπε ο υποψήφιος βουλευτής Θεσπρωτίας, για την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο και για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ενώ ακολουθεί ανακοίνωση του ΜΛ-ΚΚΕ για τις εκλογές

Γιατί μόνο με μια μοναδική υποψηφιότητα το Μ-Λ ΚΚΕ

Το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με υποψηφιότητες ανθρώπων του αγώνα και της πάλης, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Όπως και σε άλλες περιοχές έτσι και στη Θεσπρωτία, έχει μοναδικό υποψήφιο τον Θεόδωρο Χόβολος.

Οι οικονομικές δυσκολίες είναι αυτές που επέβαλαν στο Μ-ΛΚΚΕ να περιορίσει τον αριθμό των υποψηφίων του στον κάθε νομό της χώρας. Τα παράβολα (150 ευρώ για κάθε υποψήφιο και 45 ευρώ για την κατάθεση κάθε υποψηφιότητας στους δικαστικούς επιμελητές) δημιουργούσαν ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος. Θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το σημαντικό οικονομικό κόστος συμμετοχής μας στις ευρωεκλογές πριν ένα μήνα αλλά και το σημαντικό γεγονός ότι το Μ-Λ ΚΚΕ αρνείται κάθε κρατική χρηματοδότηση.

Γι αυτό το λόγο οι υποψήφιοι μειώθηκαν στο ελάχιστο όριο, κάτι που ελπίζουμε να κατανοηθεί από τους φίλους του κόμματος. Άλλωστε κυρίαρχη σημασία έχουν οι πολιτικές ιδέες και αντιλήψεις που μας που εκφράζει κάθε ψηφοδέλτιο και όχι ο κατάλογος προσώπων.

Έτσι στη Θεσπρωτία ο υποψήφιος είναι ένας,: ο Θοδωρής Χόβολος, Κτηνίατρος από την Παραμυθιά.

In this article

Join the Conversation