Τα προβλήματα στον τουρισμό επί τάπητος στην συνάντηση Καραγιαννη με τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού

Η ατζέντα

Ο Σύλλογος Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού, ενημερώνει πως:

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, κ. Φούρκας Αποστόλης, κ. Ηλίας Φωτίου και κ. Μιχάλης Τζούνας, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Σουλίου κ. Γιάννη Καραγιάννη και τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Φώτη Δημητρίου, για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον τουρισμό.

Πιο συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων την συζήτηση που διήρκεσε πάνω από 2 ώρες, απασχόλησε η καθαριότητα στον Αχέροντα, ο δημόσιος φωτισμός, η σήμανση, το πρόγραμμα της ΜΟΔ για τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, η αντιμετώπιση της ασθένειας των πλάτανων, η βελτίωση της πίστας των ανεμοπτεριστών, η δημιουργία ποδηλατοδρόμου, το σχολείο Βούλγαρη, οι κλειστοί αρχαιολογικοί χώροι, ο φωτισμός των βυζαντινών λουτρών και οι κόμβοι κυκλοφορίας σε αεροδρόμιο και στην διασταύρωση προς Σουλιωτοχώρια.

Ο κ. Δήμαρχος μεταξύ άλλων μας ενημέρωσε για την σύσταση της επιτροπής τουρισμού με την συμμετοχή και μέλους του συλλόγου μας που θα ασχοληθεί με το σύνολο των θεμάτων που αναφέρθηκαν, για την αντιμετώπιση της ασθένειας των πλάτανων και τις δράσεις που θα υλοποιηθούν με όλους του εμπλεκόμενους φορείς, για το στάδιο της μετατροπής του κτηρίου Βούλγαρη σε κέντρο πολιτισμού και εκπαίδευσης, για την μελέτη που αναμένεται να εκπονηθεί για τον φωτισμό, για την δημοπράτηση των κόμβων κυκλοφορίας από την Περιφέρεια Ηπείρου, κ.α.

Οι συναντήσεις μας τόσο με τον Δήμαρχου κ. Καραγιάννη όσο και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Φώτη Δημητρίου, θα είναι συνεχείς, με στόχο την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του δήμου μας.

Τέλος ενημερώνουμε πως αύριο Τετάρτη στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί συνέλευση του συλλόγου με αντικείμενο τα παραπάνω θέματα

Ο πρόεδρος του Συλλόγου
Αποστόλης Φούρκας

In this article

Join the Conversation