Σε υπηρεσίες με βάρδια στην αλλαγή του χρόνου, Καραγιάννης, Δημητρίου και τοπικό συμβούλιο Παραμυθιάς

Για ανταλλαγές ευχών και δώρων | Φωτογραφίες

Στους εργαζόμενους υπηρεσιών της Παραμυθιάς, που είχαν βάρδια στην αλλαγή του χρόνου, βρέθηκε ο δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, ο αντιδήμαρχος διοίκησης, κοινωνικής πολιτικής και τουρισμού Φώτης Δημητρίου ο πρόεδρος της Δ.Κ. Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, Αθηνά Παππά και Παύλος Λιάκος.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν σε ΕΚΑΒ, Κέντρο Υγείας, Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντάλλαξαν ευχές και δώρα με τους εργαζόμενους, με τον δήμαρχο Σουλίου να τονίζει σε δηλώσεις του στην paramythia-online.gr:

“Υπάρχουν εργαζόμενοι που στις ώρες γιορτής και χαράς, έχουν αφήσει την οικογενειακή θαλπωρή και βρίσκονται στις επάλξεις και στο καθήκον τους, υπηρετώντας την τοπική κοινωνία. Σε όλους αυτούς, βρεθήκαμε στην αλλαγή του χρόνου για να τους ευχηθούμε καλή χρονιά και το νέο έτος να έχει όσον το δυνατόν λιγότερα άσχημα περιστατικά να αντιμετωπίσουν. Η πολιτική προστασία και όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες, είναι σημαντικά κεφάλαια για την ασφάλεια των πολιτών, αναγνωρίζουμε το έργο που προσφέρουν και εκ΄ του αποτελέσματος και τους ευχαριστούμε πολύ γιαυτό. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους”

In this article

Join the Conversation