Ανάποδα στην Εγνατία με 111 κιλά κάνναβης. Μια σύλληψη στο Νεοχώρι Παραμυθιάς. Αναζητείται και δευτερος.

Τρελή πορεία στην Εγνατία οδό έκανε ένας διακινητής ναρκωτικών προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Μάλιστα για αρκετά χιλιόμετρα κινήθηκε «ανάποδα» στον οδικό άξονα ταχείας κυκλοφορίας απο την εισοδο...

Τρελή πορεία στην Εγνατία οδό έκανε ένας διακινητής ναρκωτικών προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Μάλιστα για αρκετά χιλιόμετρα κινήθηκε «ανάποδα» στον οδικό άξονα ταχείας κυκλοφορίας απο την εισοδο του Νεοχωρίου μέχρι και το Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των υπολοίπων οδηγών.

Όλα ξεκίνησαν στο Νεοχώρι Παραμυθιάς όταν αστυνομικές δυνάμεις, αξιοποιώντας πληροφορίες που τους είχαν φτάσει, είχαν στήσει μπλόκο. Εκεί έκαναν σήμα στάσης σε όχημα που θεωρούνταν ύποπτο. Ο οδηγός του, Αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη καθώς λειτουργούσε ως προπομπός. Το δεύτερο αυτοκίνητο ακολούθησε σε λίγα λεπτά, όμως δε σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών.

Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και οδηγώντας πλέον ανάποδα και με ιλιγγιώδη ταχύτητα έφτασε μέχρι το Ελευθεροχώρι. Εκεί ο οδηγός πέταξε από το αυτοκίνητο τους σάκους με τα ναρκωτικά, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε κινούμενος πλέον πεζός.

Η αστυνομία κατέσχεσε τα δύο οχήματα όπως και 111 κιλά κάνναβης, που θα μεταφέρονταν στην Αθήνα, ενώ σε εξελιξη βρισκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!