Από 2 προσλήψεις γυμναστών σε Παραμυθιά και Ηγουμενίτσα για το πρόγραμμα «Άθληση για όλους»

Tην έγκριση της πρόσληψης 1.232 πτυχιούχων φυσικής αγωγής ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ Α’ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, για...

Tην έγκριση της πρόσληψης 1.232 πτυχιούχων φυσικής αγωγής ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ Α’ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ, για την περίοδο 2014-15.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνυπογράφει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλτισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο αν. υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, εγκρίνεται η πρόσληψη 1232 πτυχιούχων φυσικής αγωγής με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ Α’ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών που υλοποιούν Προγράμματα Άθλησης για Όλους, για την περίοδο 2014-15.

Στην Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σουλίου θα προσληφθούν 2 άτομα οπως επίσης και στην Προσχολική Αγωγή Κοινωνική Προστασία & Πολιτισμός Δήμου Ηγουμενίτσα.

Σημειώνεται ότι όσοι επιλεχθούν στα προγράμματα θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας με τον φορέα υλοποίησης διάρκειας έως 8 μηνών.

In this article

Join the Conversation