Με επιτυχία η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ. Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν η υπεύθυνη τύπου...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν η υπεύθυνη τύπου του κόμματος Άννα Μίσελ Ασημακοπούλου η οποία μεταξύ των άλλων τόνισε: “η νέα δημοκρατία η παράταξη που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, παρέλαβε και διακυβέρνησε την χώρα σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας, και όπως και τότε έτσι και τώρα η κυβέρνηση θα καταφέρει να βγάλει την χώρα από τα μνημόνια και να την οδηγήσει στην ανάπτυξη”.

Επίσης χαιρετισμό απεύθυναν o πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Αλκης Λάμπρου, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς και ο πρώην βουλευτής Θεσπρωτίας Ηλίας Βεζδρεβάνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Εργασίας και Βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτουλης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Κάτσιος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη και Δημήτρης Δημάκος, πρώην πολιτευτές, πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του κόμματος.

In this article

Join the Conversation