Αντίστροφη μέτρηση για την DIGEA +BINTEO

Μετά από 5 αναβολές, άρχισε η αντιστροφή μέτρηση για το ψηφιακό σήμα αφού το switch-off, δηλαδή η παύση του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος με ταυτόχρονη έναρξη του ψηφιακού, θα...

Μετά από 5 αναβολές, άρχισε η αντιστροφή μέτρηση για το ψηφιακό σήμα αφού το switch-off, δηλαδή η παύση του αναλογικού τηλεοπτικού σήματος με ταυτόχρονη έναρξη του ψηφιακού, θα πραγματοποιηθεί στη Ήπειρο και την Κέρκυρα, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου.

Έτσι αφήνουμε οριστικά στο παρελθόν το άσχημο τηλεοπτικό σήμα, το οποίο δίνει την θέση του στην αψεγάδιαστη εικόνα και εμπλουτίζουμε τα τηλεοπτικά μπουκέτα μας με νέα κανάλια τόσο πανελληνιά όσο και τοπικά.

Υπενθυμίζουμε πως για μπορούμε να λαμβάνουμε σήμα Digea θα πρέπει η τηλεόραση μας να έχει τον σχετικό αποκωδικοποιητή MPEG4, τον οποίο έχουν ενσωματωμένο όλες οι νέες τηλεοράσεις. Για τις τηλεοράσεις παλαιότερου τύπου θα χρειαστεί εξωτερικός αποκωδικοποιητής.

Από σήμερα κυκλοφορεί και το σχετικό τηλεοπτικό σποτ (που ακολουθεί) από τον ψηφιακό πάροχο και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

In this article

Join the Conversation