Αίτημα για να κηρυχθεί ο νομός Θεσπρωτίας ως πλημμυροπαθής, μετα από ευρεία σύσκεψη

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη χθεσινή θεομηνία που έπληξε τον Νομό Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη. Στη...

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη χθεσινή θεομηνία που έπληξε τον Νομό Θεσπρωτίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών Γιάννης Λώλος και Σπύρος Παππάς αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σουλίου Θωμάς Φράγκος, ο Αντιπεριφερειάρχης αγροτικής οικονομίας Νικόλας Κάτσιος, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Λεωνίδας Γκιόκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Παναγιώτης Μπέλλος, ο πρόεδρος του ΟΛΗΓ Βασίλης Διαμάντης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Σε αυτήν, αποφασίστηκε να ζητηθεί η κήρυξη του Νομού Θεσπρωτίας ή μέρος αυτού, ως πλημμυροπαθής περιοχή καθώς και να γίνει λεπτομερής καταγραφή των ζημιών, από συνεργεία των Δήμων και της Περιφέρειας.

Σε σχετική ανακοινωση, καλούνται οι πολίτες να ενημερώσουν τις αρχές για τις ζημιές που υπέστησαν, ώστε να καταγραφούν από τα κλιμάκια των υπηρεσιών

In this article

Join the Conversation