Με επιτυχία η ημερίδα του ΚΑΠΗ για την ασφάλεια και προστασία από κλοπές και απάτες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Παραμυθιά, η ημερίδα του ΚΑΠΗ σε συνεργασια με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας και με τίτλο Προσωπική ασφάλεια και προστασία από...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Παραμυθιά, η ημερίδα του ΚΑΠΗ σε συνεργασια με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας και με τίτλο Προσωπική ασφάλεια και προστασία από κλοπές και απάτες.

Ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ντίνης Φώτης, ο Αστυνόμος Α΄ Κολιγιώτης Νικόλαος και ο Υπαστυνόμος Α΄ Καρράς Ηλίας και έδωσαν σημαντικές οδηγίες στα μέλη του Κ.Α.Π.Η. ενώ τους ανέλυσαν με απλό και κατανοητό τρόπο τις μεθόδους που μπορούν να εφαρμόσουν και τα προληπτικά μέτρα που μπορούν να πάρουν προκειμένου για να μην πέσουν θύματα κλοπών και απατών.

Από την μεριά τους τα μέλη του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς, εξέφρασαν την αγωνία τους και τον φόβο τους για την ολοένα και αυξανόμενη εγκληματικότητα και ζητούσαν πληροφορίες για την αντιμετώπιση της. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης είχαν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και απορίες στους εκπροσώπους της Αστυνομίας για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

In this article

Join the Conversation