Παραιτήσεις από την Ν.Ε ΠΑΣΟΚ και μεταπηδήσεις στο Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών

Την προδιαγραφόμενη παραίτηση τους από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, και την μεταπήδηση τους στο νέο κόμμα του Γεωργίου Παπανδρέου  ανακοίνωσαν το βράδυ του Σαββάτου ο αναπληρωτής...

Την προδιαγραφόμενη παραίτηση τους από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, και την μεταπήδηση τους στο νέο κόμμα του Γεωργίου Παπανδρέου  ανακοίνωσαν το βράδυ του Σαββάτου ο αναπληρωτής γραμματέας Θανάσης Φερεντίνος, η υπεύθυνη τύπου Σουζάνα Καπνίση και το μέλος Λεωνίδας Πανταζής.

Τα σύννεφα είχαν εμφανιστεί προ εβδομάδων όταν και επικράτησε μπάχαλο σχετικά με την θέση της νομαρχιακής για το συνέδριο του κινήματος ή της ΔΗΠΑΡ.

Στην ανακοίνωση τους οι τρεις, ευχαριστούν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που τους ψήφισαν στην Νομαρχιακή και σημειώνουν πως η σημερινή ηγεσία του Κινήματος, δεν έκανε τίποτα για να διαφυλάξει την ενότητα.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στη σημερινή 03.01.2015 συνεδρίαση της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας υποβάλαμε την παραίτησή μας από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και του ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας από σήμερα το “ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ” του Γιώργου Παπανδρέου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη, τους συντρόφους και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που μας τίμησαν με την ψήφο τους και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρεθούμε σε νέους κοινούς αγώνες στο μέλλον.
Απλά, είναι πεποίθησή μας ότι η σημερινή ηγεσία δεν συγκινεί και δεν συνεγείρει τα αντανακλαστικά και το μυαλό χιλιάδων αγωνιστών του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης και αποδεικνύεται από τα γεγονότα ότι δεν έκανε τίποτε για να διαφυλάξει την ΕΝΟΤΗΤΑ.
Η πολύχρονη κοινή μας πορεία θα είναι η παρακαταθήκη για τη συνάντηση και την κοινή μας προσπάθεια με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ στο μέλλον.
Καλό μας αγώνα, ΠΑΜΕ!
Φερεντινος Θανάσης (Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)
Καπνίση Σουζάνα (Υπεύθυνη Οργανωτικού και Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας)
Πανταζής Λεωνίδας (Μέλος της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας)

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!