Ο Μάριος Κάτσης και ο Βασίλης Γιόγιακας, οι νέοι βουλευτές της Θεσπρωτίας. Οι πρώτες δηλώσεις.

Ο Βασίλης Γιόγιακας απο την Νέα Δημοκρατία και ο Μάριος Κάτσης απο τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι δύο νέοι βουλευτές Θεσπρωτίας, με διαφορά ως τώρα, 1071 και 1571 ψήφους...

Ο Βασίλης Γιόγιακας απο την Νέα Δημοκρατία και ο Μάριος Κάτσης απο τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι δύο νέοι βουλευτές Θεσπρωτίας, με διαφορά ως τώρα, 1071 και 1571 ψήφους από τους Αντώνη Μπέζα και Γιώργο Οικονόμου αντίστοιχα.

Σε δηλώσεις του πριν λίγο στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώτος αριστερός βουλευτής της Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, τόνισε πως ο αγώνας που δόθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν συλλογικός και αφού ευχαρίστησε όλους τους Θεσπρωτούς, σημείωσε πως το εκλογικό αποτέλεσμα δίνει σαφή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ για την ανατροπή όλων αυτών των μνημειακών πολιτικών που οδήγησαν την κοινωνία στην εξαθλίωση. “Η Ελπίδα ήρθε” είπε χαρακτηριστικά!

Ο Βασίλης Γιόγιακας δήλωσε: Η Θεσπρωτία μου έκανε την τιμή να είμαι εκπρόσωπος της στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Η Νέα Δημοκρατία είχε ένα δυνατό ψηφοδέλτιο με αποτέλεσμα να αυξήσουμε τα ποσοστά μας κατά 4 μονάδες. Υπόσχομαι ότι θα δώσω όλα μου τα ψυχικά αποθέματα για να εκπροσωπήσω αποτελεσματικά το νομό. Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη της σταθερότητας μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται και από εδώ μπορείτε να δείτε τα επίσημα στοιχεία τα οποία δίνονται από το υπουργείο εσωτερικών με σχετική καθυστέρηση.

 

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!