Έρευνες και στην Θεσπρωτία για τον Βασίλη Παλαιοκώστα

Το τελευταίο διάστημα υπηρχε η πληροφορία στην Αντιτρομοκρατική πως ο Παλαιοκώστας βρίσκεται στην Ήπειρο και με κλιμάκιο της ειδικής ομάδας που έχει συσταθεί ειδικά για τον Παλαιοκώστα βρίσκεται...

Το τελευταίο διάστημα υπηρχε η πληροφορία στην Αντιτρομοκρατική πως ο Παλαιοκώστας βρίσκεται στην Ήπειρο και με κλιμάκιο της ειδικής ομάδας που έχει συσταθεί ειδικά για τον Παλαιοκώστα βρίσκεται στα Γιάννενα εδώ και ημέρες.

Σύμφωνα με το MEGA, έρευνες για τον Παλαιοκώστα γίνονται και στην Θεσπρωτία, αφού η αντιτρομοκρατική εκτιμά πως η κινητοποίηση της ΕΛΛΑΣ για την αναζήτηση του εξαφανισμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ίσως να έχει αναγκάσει τον περιβόητο δραπέτη να ψάξει καταφύγιο στην Θεσπρωτία.

Οι πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής ανέφεραν ότι ο Παλαιοκώστας είχε βρει καταφύγιο στην Ηπειρο, βοηθούμενος από ομάδα ατόμων που κινούνται τόσο στον ποινικό όσο και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ο συναγερμός στις τάξεις της Αστυνομίας για τον Βασίλη Παλαιοκώστα δεν έχει σταματήσει να χτυπά από τον Φεβρουάριο του 2009 όταν για δεύτερη φορά, μετά το 2006, απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.

In this article

Join the Conversation