Ξεκίνησε η διαδικασία δηλώσεων ΟΣΔΕ. Ημερομηνίες και συνεργεία στην Θεσπρωτία

Συμφωνα με ενημερωση απο τον Γενικό Διευθυντή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσπρωτίας- Πρέβεζας, Βασίλη Παρόλα, με επτά (7) συνεργεία στην Θεσπρωτία και την Πρέβεζα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ» υποστηρίζει...

Συμφωνα με ενημερωση απο τον Γενικό Διευθυντή του Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεσπρωτίας- Πρέβεζας, Βασίλη Παρόλα, με επτά (7) συνεργεία στην Θεσπρωτία και την Πρέβεζα, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ» υποστηρίζει ενεργά τη διαδικασία αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης για πάνω από 10.000 παραγωγούς, μέσω των ΚΕΑ-Θεσπρωτίας & Πρέβεζας (Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών)

Σε εφαρμογή των απαιτήσεων της νέας ΚΑΠ και στη βάση της διαδικασίας που έχει ορίσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ο Α.Σ. Θεσπρωτίας-Πρέβεζας, ως πιστοποιημένος φορέας, έχει αναλάβει να ολοκληρώσει αυτό το τόσο σύνθετο έργο, στοχεύοντας στην πλήρη διασφάλιση των παραγωγών και στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων, άρα και του εισοδήματός τους, για την 6ετία 2015-2020.

Η διαδικασία των δηλώσεων είναι σε εξέλιξη και θα συνεχισθεί έως τις 15 Μάη 2015. Τα πλήρως καταρτισμένα συνεργεία της «ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ» είναι στη διάθεση των παραγωγών για υλοποίηση της προβλεπόμενης διαδικασίας, συμβουλεύοντας, συγκεντρώνοντας και καταχωρώντας τις σχετικές πληροφορίες.

Υπενθυμίζουμε ότι η 15 Μάη είναι η καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης των δηλώσεων ΟΣΔΕ. Στη συνέχεια, βάσει αυτών των δηλώσεων, θα γίνει ο προσωρινός υπολογισμός των προσωρινών δικαιωμάτων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η διανομή στους παραγωγούς από τα ΚΕΑ (Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών).

Μετά την διανομή των προσωρινών δικαιωμάτων υποβάλλονται τυχόν ενστάσεις από τους παραγωγούς. Τέλος, αφού ενσωματωθούν τα αποτελέσματα των ενστάσεων, καθώς και τα βοσκοτόπια που θα έχουν προκύψει από τα νέα διαχειριστικά σχέδια, υπολογίζονται τον Αύγουστο τα οριστικά δικαιώματα για να πραγματοποιηθεί η πληρωμή του Οκτώβρη.

Λίστα των διαθέσιμων συνεργείων:

Παραμυθιά Γραφεία Ένωσης (49 Προκρίτων) 26660-24300
Ηγουμενίτσα: Γεωργικά Εφόδια Ένωσης (Αγ. Παντελεήμων) 26650-24070
Φιλιάτι: Γραφεία Ένωσης ( Αγ. Κοσμά 5) 26640-22159
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!