Ενίσχυση του ΕΚΑΒ Παραμυθιάς με μεταθέσεις ή προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Μεταθέσεις ή προσλήψεις μόνιμου προσωπικού περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Διοίκησης του ΕΚΑΒ, για την ενίσχυση των τομέων Παραμυθιάς και Κέρκυρας. Αυτό προέκυψε από την παρουσίαση του σχεδιασμού της...

Μεταθέσεις ή προσλήψεις μόνιμου προσωπικού περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της Διοίκησης του ΕΚΑΒ, για την ενίσχυση των τομέων Παραμυθιάς και Κέρκυρας. Αυτό προέκυψε από την παρουσίαση του σχεδιασμού της Διοίκησης του Ε.Κ.Α.Β καθώς και απο τις επισκέψεις του προέδρου Νίκου Παπαυσταθίου σε Παραμυθιά, Κέρκυρα και Ιωάννινα.

Η επίσκεψη του προέδρου του ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη επίλυση των προβλημάτων αλλά και την ευρύτερη επιχειρησιακή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Την προθεση για την ενίσχυση του ΕΚΑΒ Παραμυθιάς, ανεφερε και στον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη ο προεδρος του ΕΚΑΒ έτσι ώστε να επιτευχθεί αποτελεσματικότερη «κάλυψη-εποπτεία» της Εγνατίας Οδού, οπως χαρακτηριστικά σημείωσε.

Ο Νικος Παπαευσταθίου πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων με τους εργαζομένους των προαναφερθέντων Τομέων & του Παραρτήματος του Ε.Κ.Α.Β., ενημερώθηκε πλήρως για όλα τα λειτουργικά θέματα που τους απασχολούν ενώ προχώρησε και στην ανάλογη καθοδήγηση των υπευθύνων, με στόχο τον καλύτερο επιχειρησιακό συντονισμό με την αξιοποίηση όλου του υπάρχοντος προσωπικού.

Παράλληλα διαβεβαίωσε τους εργαζομένους πως βασικός στόχος του – ως προέδρου του Ε.Κ.Α.Β.- είναι να μη συρρικνωθεί ο Οργανισμός (ειδικά στην περιφέρεια) καταβάλλοντας μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να ξεπεραστούν τα υπάρχοντα προβλήματα στελέχωσης προσωπικού. Γι’ αυτό άλλωστε, υπό το πρίσμα του στόχου του για τη περαιτέρω άρτια ανάπτυξη του Ε.Κ.Α.Β., έχει ήδη υποβάλει τεκμηριωμένη εισήγηση στο Υπουργείο Υγείας, σχετικά με τις νέες αναγκαίες προσλήψεις.

In this article

Join the Conversation